Biljetter

Biljetter till våra arrangemang säljs både som förköp och i vår entrékassa från kl. 18:00 föreläsningsdagen. Vi erbjuder flera betalningsalternativ.

Du kan betala för enskilda arrangemang du deltar i men du kan även lösa vårt årskort som ger dig fritt och direkt inträde till årets alla föreläsningar. Du slipper köer till våra entrékassor. Enkelt och smidigt!

Biljetterna som du köper vid entrén till Hebeteatern kan du betala Kontant, med Swish eller med Kontokort. Entréavgiften är 70 kr för medlemmar och 120 kr för övriga. Vi har fem kassor för smidig betalning men vi uppskattar om du har möjlighet att komma i god tid.

Du kan i förväg reservera biljetter fram till kl. 15:00 på föreläsningsdagen genom ett mejl till cliosvanner@telia.com. Biljetterna hämtas och betalas sedan i entrékassan senast kl. 18:45 på föreläsningsdagen.

Väljer du vårt Årskort (kalenderår) är priset 600 kr och du får både medlemskap, fri entré till årets alla föreläsningar och rabatt på avgiften för vår historiska resa.  

Betala till Clios vänner med:

SWISH 123 404 82 86

BANKGIRO 5038-9766